Leuk dat je op mijn website bent beland!

Ik ben Ariënne Mol en ik woon samen met mijn 2 labradors in Sleeuwijk, Noord Brabant.

Als kind was ik al gek op honden en toen we op mijn 16e van een flat naar een huis met tuin verhuisden kwam er eindelijk een hond in huis. Sindsdien ben ik niet meer hondloos geweest.

Naast mijn passie voor honden was ik ook al jong geïnteresseerd in fotografie. Dit was een hobby van mijn vader en we hadden thuis zelfs een echte doka!
Toch ben ik pas echt serieus gaan fotograferen in 2014 na een basisopleiding aan de Fotovakschool. Naast deze opleiding heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd en op een gegeven moment ben ik in opdracht gaan fotograferen.

Door mijn ervaring met honden trainen en mijn fotografiekennis heb ik een mooie combinatie gevonden van mijn twee passies. Het liefst fotografeer ik hondenportretten in de natuur waarbij ik het een uitdaging vind om de hond zo te fotograferen dat de eigenaar na afloop zegt: “dit is typisch mijn hond zoals hij is”.

Naast portretten fotografeer ik ook honden in actie of de hond samen met de eigenaar. Daarnaast is een fotoshoot tijdens een training of bijvoorbeeld een puppy-terugkomdag ook een mogelijkheid die ik aanbied.

Verder ben ik in het bezit van een kleine studio voor een wat meer statig portret met bijvoorbeeld een zwarte achtergrond.

Ben je geïnteresseerd geworden, vraag dan vrijblijvend informatie op of volg me op facebook.